avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am și eu o întrebare.Mătușa mamei mele a avut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am și eu o întrebare.Mătușa mamei mele a avut un teren pe ...

Am și eu o întrebare.Mătușa mamei mele a avut un teren pe care cu ani in urma a dat terenul unei persoane cu chitanță de mâna.Mătușa mamei mele e decedata de 10 ani nu a fost căsătorită, mama mea plătește impozit pe acel teren de 20 de ani ținând cont ca acea persoana a vândut acel teren
Se mai poate recupera acel teren
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:26, 28 Mai 2021
in baza a ce sa-l recuperati? dvs insiva afirmati ca terenul a fost vandut de cel putin 2 ori. nu inteleg de ce plateste mama dvs. impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor- probleme in obtinerea lui images images Am probleme cu obtinerea unui certificat de mostenitor in urma decesului tatalui vitreg al mamei mele. Am fost la notari si acestia ma plimba pe drumuri, ... (vezi toată discuția)
^mostenitor^ sau simplu platitor de taxe ? ani_b ani_b In urma cu multi ani aprox. 18...parintii tatalui meu au decedat ...fratii ( 6 la numar...) au impartit pamantul intre ei in mod egal dar fara a face ... (vezi toată discuția)