avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate alex522

Activitate alex522

Bună ziua,
Caut un avocat specialist în drept imobiliar, superficie-cesiune, acțiune în constatare
Mulțumesc!
Draga mea, îmi pare rau pentru ce ți s-a întâmplat. Nu este părerea mea, este sigur certitudine. Vrei să te convingi? Ok, sigur nu ai câștig de cauză în această speță. Și dacă te lovea "în plin" tot tu erai de vina. Poți considera o experiență și mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost o tragedie.
De ținut minte, orice manevră de schimbare a cursului drept și rectiliniu, implică o atenție deosebită a celui care execută manevra
Câștigul in această cauză este exclus! Nu trebuie să fie expert in domeniu, pentru că oricine îți poate spune că vina este a conducătorului auto care schimbă direcția de mers. Dacă semnalizezi schimbarea direcției de mers, ăsta nu înseamnă că ceilalți participanți la trafic sunt obligați să îți cea prioritate, indiferent sensul de mers. Faptul că nu te-ai asigurat suficient pentru această manevră, rezultă din faptul că ai fost acroșată cu partea din spate a autoturismului aflat în depășire. În ce privește "viteza foarte mare", aceasta nu poate fi decât o apreciere "ochiometric" și este exclus o circumstanță. De multe ori și aparatul radar, al poliției, a fost contestat în instanță. Prin urmare, nu ai nici o șansă și orice contestație determina cheltuieli inutile.
In urma cu 7 ani, o buna prietena a mea , a cumparat prin licitatie un autoturism de la o societate in desfintare prin lichidator judiciar (are un proces verbal eliberat de cabinetul de insolventa al lichidatorului).
Autoturismul in speta este imatriculat pe numele fostei societati. Prietena mea nu a declarat la fisc ca este proprietara, dar nici nu a circulat pe drumurile pubilce. Eu vreau sa cumpar acest autoturism de la prietena mea! Este corect sa fac un act de vanzare cumparare la un notariat?