avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate frida

Activitate frida

Răspuns la discuția pensie alimentara?
Va multumesc din suflet!
Va rog sa-mi spuneti daca poate fi sistata plata pensiei alimentare intre absolvirea liceului si inceperea anului universitar'respectiv lunile iulie,august si septembrie.Va multumesc!
Va multumesc din suflet pentru ajutor.Pe aici avem de lucru cu niste "caini",daca se poate se straduiesc sa ne incurce.Face-ti o munca exceptionala.Va felicit!
Nu sunt functionar public.Sunt medic,angajat la Spitalul Judetean.
Va rog sa-mi spuneti,daca ma duc sa muncesc in strainatate ce posibilitati de a-mi pastra locul de munca din sistemul bugetar,sanatate,am?Si cum se opereaza in acte?Va multumesc mult pentru sfaturi!
Răspuns la discuția concediu fara plata
Multumesc mult!Oare se poate si un an,daca legiuitorul nu a prevazut un maxim?Pe perioada concediului fara plata se suspenda contractul de munca?
Va rog sa-mi spuneti care este durata maxima a concediului fara plata pentru formare profesionala,daca este limitata durata acestuia?
Răspuns la discuția transfer
Va multumesc!M-ati ajutat mult.
Răspuns la discuția transfer
multumesc!stiam legea,dar nu sunt sigura cum se opereaza in acte.Daca poate un specialist de resurse umane sau inspectia muncii sa ma ajute.Va rog din suflet.
Discuție transfer
Va rog sa-mi spuneti cum se opereaza in acte transferul la alt angajator,in cazul transferului unei parti a unitatii(o sectie de spital)?Se face prin act aditional la CIM,in care se modifica angajatorul si locul muncii?Va multumesc!Ma aflu in neplacuta situatie in care doua servicii de resurse umane nu stiu cum sa ma transfere