Bună ziua,mama a primit astăzi sentința și nu știm ce înseamnă, respinge excepția lipsei calității procesuale active invocate de pârâta mama. Respinge excepția lipsei de interes invocate de pârâta mama. Admite în parte cererea reconvențională. Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Bună seara, tatăl meu a m-ai avut un frate, amândoi au decedat tata în 2011 și fratele lui în 2013 fratele lui a rămas după ce a ieșit la pensie a plecat la casa părinților decedați amândoi,cât a trăit fratele lui tata a făcut titlul de proprietate pe care este și tatăl meu, a venit verișorul meu să îi dau certificatul de deces al tatălui meu să facă succesiune după unchiul meu vărul poate să facă succesiune fără ca eu să nu am nici un drept,am uitat să specific că mama mea trăiește ea trebuie să aibă drept după căsătorie? Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!
Legea 197/2021 Bună ziua, am și eu o întrebare dacă am lucrat în domeniul minier cu grupa 3 de muncă eu pot beneficia de legea 197/2021 având lucrați 36 de ani in aceași întreprindere și vârsta de 56 ani ? Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!
Buna ziua, am și eu o întrebare pentru legea 197/2021 se poate aplica și celor care au luat salariul de completare și au luat și ordonanța pentru închidere mina,lucrând la suprafață având o vechime de 35de anii în aceași întreprindere minieră,trebuie să restituie toții banii înapoi, că mulți colegi au băgat dosarul de pensie și nu au restituit nimic, numai noi care am primit un an șomaj și nouă luni salariu de compensare ? Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!
Bună ziua, mama mi-a făcut act de donație și o casă trebuie să o dau fratelui meu tot cu act de donație dacă nu are grijă de mama pot să anulez actul? Vă mulțumesc frumos!
Bună ziua, suntem 4frati tata a murit în 2012 și nu am făcut succesiunea după el, că sora de acasă nu a vrut până nu moare și mama.O sora s-au, căsătorit în 1988 și un frate la fel și o soră s-a căsătorit în 2000, după tata a rămas o casă făcută cu mama și una a părinților lui tata.Din casă făcută de tata și mama au donat jumătate la mie cu act de donație in 1994.Eu m-am căsătorit în 1986,am reparat cu soțul meu casa bunicilor și cealaltă jumătate nefondată am construit garaje și anexe am pus centrală pentru noi și mama oferindui căldură și apă tot pe cheltuiala noastră am bagat-o fără să mă ajute frații mei cu banii.Mama trăiește și acum frații mei sânt fiecare la casa lor ,eu am construit anexele și garajele de când trăia tata dar nu am acte pe ele , că mai demult nu se cerea O soră a băgat la succesiune la tribunal frații mei au dreptul din construcțiile ce le-am construit cu soțul meu și din casa donată de părinții mie și soțului.Succesiunea trebuie făcută numai după averea tatălui său că mama trăiește.Vă mulțumesc frumos!
Bună seara, am și eu o întrebare, părinții mi-au făcut act de donație in anul 1996 și mai am trei frații, ei au dreptul in donația mea, nu au dat semnătură de renunțare când sa făcut actul, eu pot să-mi intabulez casa și pământul donat să ies din indiviziune să fiu singură. Vă mulțumesc frumos!
Bună ziua, am 35 de ani lucrati in condiții normale și de 5 ani am boala profesionala și vârsta 52 de ani se poate să mă pensionez pe caz de boală. Vă mulțumesc anticipat.
Buna ziua,am varsta de51 ani si 33 si 8luni lucrati grupa 3 si boala profesionala BP2 anul nasteri 07 1967 se poate sa ma pensionez pe caz de boala inainte de pensie anticipata.Va multumesc frumos!