avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Activitate contadoicontadoi

Activitate contadoicontadoi

Buna ziua! Am o casa la tara. Suntem 25 loturi, construcții exista pe 9 loturi. Drumul este privat și se înfundă. Loturile peste drum de casa mea nu sunt îngrădite și nu exista construcții. Parchez mașină în fața porții mele, neincurcand pe nimeni. Am nevoie de acordul celorlalți proprietari sa fac asta? Mulțumesc.
Va rog sa ma ajutati sa-mi lamuresc o neclaritate.
In conditiile in care angajatorul decide sa plateasca diferenta pana la salariile avute inainte de suspendarea contractelor pentru intrare in somaj tehnic, aceste cheltuieli (cu salariile, cam-ul) sunt sau nu deductibile, in conditiile in care activitatea nu se inchide, isi restrange insa activitatea.
Multumesc.
Buna ziua!
Daca in cadrul unui concubinaj de 15 ani una dintre parti contracteaza un credit imobiliar si achizitioneaza un apartament, fara ca partea cealalta sa fie nici macar girant, in eventualitatea unei despartiri apartamentul poate face obiectul unui partaj?
Răspuns la discuția Succesiune cu 3 urmasi
Va multumesc mult pentru raspunsuri si rapiditatea cu care au sosit.
Buna seara! Am 3 verisori frati plecati din tara de multi ani. Tatal lor a decedat si in urma a ramas un apartament. Vor sa faca succesiunea. Exista posibilitatea ca acest demers sa se faca fara prezenta lor in tara? Ar vrea sa-mi faca procura fiecare in parte pentru a face eu actele in tara. Doi dintre ei vor sa renunte in favoarea celui de al treilea. Multumesc mult.
Buna ziua!
Am preluat o societate noua, obtinuta prin divizarea uneia vechi. In balanta exista un rezultat reportat (profit nerepartizat) "capatat" in urma divizarii de la societatea mama. Il pot repartiza in dividende in urma hotararii AGA la bilant?
Multumesc