avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Hulka Andrei

Activitate Hulka Andrei

In termen de 5 zile de la instiintare sunteti obligata sa ii incetati contractul individual de munca, art. 56 lit. c din Codul Muncii
Discuție Mostenire
Bună,
Sunt cetățean german de origine română, sunt căsătorit în Germania (soția are dublă cetățenie) și nu avem copii. Relația cu mama mea nu este una foarte bună ne mai păstrând legătura. În cazul decesului meu cum se dezbate moștenirea și cum aș putea să fac astfel încât să o înlătur pe mama de la moștenire. Menționez că am bunuri doar în România, achiziționate înainte de căsătorie și o casă după căsătorie care este atât pe mine cât și pe soție.
Vă mulțumesc.
Discuție Incadrare
Buna, am un salariat ce terminat licenta in Asistenta sociala si masterul in Stiinte Economice.
Pot sa il angajez ca si economist?
Buna ziua,
Unul dintre salariati a venit sa isi depuna demisia conf art. 81 alin 8 (fara preaviz). Eu i-am inregistrat-o dar i-a atras atentia ca trebui sa stea in preaviz 20 de zile.
Cine este in masura sa constate daca angajatorul isi indeplineste sau nu obligatiile fata de salarit?

Răspuns la discuția StartUP Nation 2018
Daca nu respectati clauzele din contract inclusiv nr de locuri de munca nou create si firma deschisa va trebui sa returnati toata finantarea.
Procedura nu este inca finala, dar cel mai probabil veti respunde si dvs. ca persoana fizica, nu dor cu bunurile societatii.
Răspuns la discuția Cursuri de calificare gratuite
Ca sa poti beneficia de aceste cursuri trebuie sa mergi sa te declari somer neindemnizabil, daca nu lucrezi nicaieri.