avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate alexds

Activitate alexds



wikialina a scris:

Nu tocmai asta este tatal si bunicii paterni nu au un comportament iresponsabil. Daca de la nașterea copilului pana in prezent copilul si ea au fost intretinuti de tatal si bunici paterni.
Ea justifica in mod repetat ca cace acest lucru sa il faca pe tatic sa sufere pt ca nu o iubeste.


mama poate sa aiba o depresie post-natala sau sa sufere de o tulburare de personalitate?

DianaAnd12 a scris:
El dorește să o vadă, dar întrebarea mea pot sa il dau in judecata pentru ca eu aveam 16 ani când am rămas însărcinată iar el 19?


gi-jane2 a scris:
acuma sa il dati in judecata cand aveti 21? pentru ce mai exact ?
daca doreste sa o vada, o va vedea. dupa ce o recunoaste ii va fi tata.


Pentru a-l șicana să nu ceară timp cu minora.
Răspuns la discuția Custodie comună


La stabilirea domiciliului minorului si a programului de legaturi personale cu celalalt parinte nu conteaza nimic din toate astea. Judecatorul se va uita la relatia copilului cu fiecare parinte inainte de divort, precum si daca este expus unei stari conflictuale sau nu.

Mergeti si vizitati minorul conform programului sau pierdeti timp cu propriul copil cand se pronunta divortul.
Răspuns la discuția Custodie comună
@adriandumas, ca tata cu o situatie asemanatoare in ultimul an, ai primit sfaturi foarte bune. Mergi conform programului dat de instanta, iar daca esti intimidat, obtine probe si suport. Te vor ajuta sa iei copilul mai tarziu la domiciliu,

Situatia ta este comuna si se obisnuieste sa se minta la judecatorie pentru a obtine timp cat mai scurt pentru tata si pensie alimentara cat mai mare. Fii barbat, accepta situatia asa cum este si concentreaza-te pe sanatatea ta (fizica si mentala), pentru ca mai tarziu sa fii alaturi de copil.

La procesul de divort concentreaza-te pe relatia ta cu copilul, asta este singurul lucru care conteaza. Arata ca esti implicat in viata lui, poti sa te ocupi de el, iar relatia cu fosta sotie este inca tensionata si e bine sa petreci timp cu copilul singur pentru a evita situatiile conflictuale. Atat. Angajeaza un avocat sa te ajute, investitia financiara se va recupera in timp prin imbunatatirea relatiei cu copilul.

Fota sotie se va folosi cu siguranta de faptul ca nu ai mers conform programului.
Răspuns la discuția Custodie copil
Nu conteaza, are sanse mari sa ii obtina.
Răspuns la discuția Divort fara motiv
Poate gasi martori mincinosi si tot obtine divortul... Ce imi pare rau e ca obtine si domiciliul copilului si nu colaboreaza la programul de vizita, asta inseamna ca o sa o vad 3 ore pe saptamana plus cele 2 weekend-uri.

Divortul nu s-a declansat inca si am un avocat pregatit pentru asta, dar nu imi da sanse mari de reusita la domiciliu alternativ.
Răspuns la discuția Divort fara motiv
Ok, dar e normal ca dupa 2 ani in care am fost implicat zilnic in viata copilului sa devin un simplu vizitator pentru ca asa isi doreste ea sau are pe cineva?
Sotia vrea sa divorteze ca sa educe copilul de 2 ani iar eu, ca tata, sa nu am un cuvant de spus. Pentru asta, minte in familie de ceva timp ca eu o jignesc mereu, ca mentin o atmosfera tensionata si ca e afectat copilul de mine. Am vreo sansa de aparare?