Buna seara.
Cineva la locul de munca a modificat fara acordul meu condica de prezenta de mai multe ori.
Am sunat la sediu si raspunsul pe care l-am primit este urmatorul:
Se compenseaza orele de lucru daca termin mai repede.
Eu am scris cu pix de puloare rosu si a doua zi a fost modificat ca sa nu se vada orele suplimentare efectuate.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Mentionez ca am contract de lucru pe 8 ore si lucrez de Luni pana Sambata 10 ore pe zi(Cateaodata si 12 ore) fara sa plateasaca firma orele suplimentare.
Buna Dimineata.
Lucrez la o firma care distribuie Marfa la Mega Image Cluj-Napoca.
Seful de deposit m-a trimis acasa dupa ce a aflat ca am luat concediu de odihna in data de 3 - 6 - 7 -8 Ianuarie. Am anuntat angajatorul meu la timp.
Seful de deposit m-a amenintat azi dimineata ca ma da afara. Nu este prima data cand ma ameninta. Spune ca Vorbeste cu directorul mare si ma pune la Disciplinar.
In data de 31 Decembrie am fost trimis sa ajut la un magazine la descarcat de Marfa. Colegul a luat 2 beri si a consumat alcohol in timpul programului de lucru.
Seful de depozit nu a facut nimic.
Ce propunere aveti?
Multumesc.
Buna Ziua.
Am aratat articolul sefului de deposit in legatura cu cele 4 zile libere legale de pasti de pe telefon.
A zis in felul urmator: este valabil doar pt. cei care sarbatoresc Pastele nu pentru toata lumea.
Legea scrie ca este valabil pt. toti angajatii daca stiu bine.
Va rog sa ma ajutai.
Multumesc.