avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Cineva la locul de munca a modificat fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Cineva la locul de munca a modificat fara acordul ...

Buna seara.
Cineva la locul de munca a modificat fara acordul meu condica de prezenta de mai multe ori.
Am sunat la sediu si raspunsul pe care l-am primit este urmatorul:
Se compenseaza orele de lucru daca termin mai repede.
Eu am scris cu pix de puloare rosu si a doua zi a fost modificat ca sa nu se vada orele suplimentare efectuate.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Mentionez ca am contract de lucru pe 8 ore si lucrez de Luni pana Sambata 10 ore pe zi(Cateaodata si 12 ore) fara sa plateasaca firma orele suplimentare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 13 Mai 2021
Puteti sesiza ITM-ul si/sau Politia pentru fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare orar de munca ..verbal geoXL geoXL Am fost instiintat ca noul orar dupa care o sa lucrez va fi 15.00 - 22.30 insemnand 7.5 ore pe zi iar in contract spune ca orarul este de 8, mi-au mai spus ca ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate neplatite myky_b83 myky_b83 in luna aprilie am efectuat 184 ore lucrate dintre care 16 au fost lucrate sambata,eu avand contract de 8 ore/zi,5 zile/sapt.nu mi-au fost platite decat 160 ... (vezi toată discuția)
pensionara cu 10-12 ore de lucru zilnic handsu handsu O persoana pensionara ,angajata cu patru ore ,poate fi numita sefa de unitate la o unitate de comert , si obligata sa lucreze pentru salar de patru ore 10-12 ... (vezi toată discuția)