avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectarea contarctului de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 7 Ianuarie 2021
Detaliati problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public-modificare fise post vasilica ungureanu vasilica ungureanu daca ma vede cineva sa-mi de-a un raspuns va rog este o problema foarte serioasa.Si ca o adaugare la intrebarea anterioara daca refuz sa primesc noua fisa a ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta intr-un contract de prestari servicii maria83 maria83 buna ziua, am si eu o intrebare : poate fi inserata o asemenea clauza intr-un contract de prestari de servicii incheiat intre un SRL si o PFA? sau aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina import lucaciu_nick lucaciu_nick buna! mi-am cumparat o masina din import iar contarctul de vanzare cumparare s-a facut intre propriatarul german si firma mea. eu am scos numere rosii cu ... (vezi toată discuția)