avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... inmatriculare masina import
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

inmatriculare masina import

buna!
mi-am cumparat o masina din import iar contarctul de vanzare cumparare s-a facut intre propriatarul german si firma mea. eu am scos numere rosii cu acel contarct, iar acum nu mai vreu s-o inmatriculez pe firma ci pe persoana fizica.(pe tata) fara o factura fiscala nu pot inmatricula masina firma este inregistrat cu profi 0nu pot elibera factura.cu un alt contarct intre german si persoana fizica nu rezolv problema?multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:37, 24 August 2010
ba da.. depinde de neamtz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot inmatricula o masina gheorghiesi23 gheorghiesi23 buna ziua, am cumpart de curand o masina de la o persoan fizica care la randul ei a cumparat-o de la o firma, care aadus-o in tara din ungaria, precizez ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto import crt82 crt82 Buna ziua, Am achizitionat recent un autoturism import Germania. Autoturismul a fost adus in Romania pe platforma de catre o firma ce are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto adus din ue alecs22 alecs22 buna ziua, am cumparat o masina acum aproape 3 ani si nu am luat-o in evidenta. Masina dupa cam 3 luni a ramas in garaj pentru ca mi-am luat alta masina ... (vezi toată discuția)