avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate luci_jsv

Activitate luci_jsv

Răspuns la discuția Taxa Radio TV
Oricum n-am platit, primind multe adrese, dar iam anuntat ca-i dau in judecata, neutilizand aceste mijloace de informatie!
Discuție Taxa Radio TV
Am o intrebare. Daca la sediul societatii nu functioneaza nici radio nici TV, fiind mai mult ambulanti, adica, sediul este la tara iar desfasuram activitatea prin municipiu, cum as putea renunta la ea?!
Am o societate si de curand am primit o instiintare de la radiodifuziune ca trebuie sa achit 10 lei pe luna taxa RadioTV. Am dat telefon la ei ca sa spun ca nu am la sediu nici Radiou nici TV, dar mi-au spus ca este o taxa fiscala obligatorie. Cum sa platesc aceasta taxa daca la sediu nu exista asa ceva? Mai mult, m-au intrebat daca am angajati, le-am raspuns ca da, ei, daca am angajati tre sa platesc, dar angajatii respectivi nu-si platesc taxa la domiciliu, trebuie s-o platesc si eu? Cum se poate iesi din incurcatura aceasta
Răspuns la discuția Recuperare debite de la primarii
deci, sa-i actionez in judecata?#-o
Răspuns la discuția Recuperare debite de la primarii
Am revenit de mai multe ori la primar el fiind intrutotul de acord pentru plata, dar contabilul refuza plata (din ce motive nu se stie, primarul chiar cerand o nota axplicativa pentru refuzul ei), de cateva contabilul fiind si in concediul medical, probabil asteapta, fiind campania electorala, sa vina alt primar si prin alte mijloace sa refuze plata definitiv si sa anuleze factura, este posibil asa ceva?
Bine v-am gasit!
In luna octombrie 2007 am efectuat niste prestari servicii la o primarie. Din discutiile pe care le-am avut cu primarul si a semnat acceptul pentru plata facturii, in schimb, contabila refuza sa efectuieze plata.
Ce as putea sa fac, sa-i actionez in judecata sau ma sfatuiti altceva?!
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Anularea donatiei
Va multumesc!
Răspuns la discuția Anularea donatiei
La ordonanta eu am facut recurs, care se va judeca peste 2 zile. Tocmai acum ar trebui, dar ar trebui, sa se dea pe drept comun, lucru pe care nu cred ca il voi castiga. Cel mai mult ma intereseaza revicarea donatiei si evacuarea nurorii din apartamentul meu. Ce as putea sa fac?
Răspuns la discuția Anularea donatiei
Printre altele, in afara de ce am mentionat mai sus, am omis ca in spatiu mai am un copil de 1 an si 7 luni din centrul de plasament, pe care l-am luat cu hotarare de la centrul de plasament, urmand ca la 2 ani al minorului sa-l infiez. Astazi fosta nora s-a prezentat cu executorul pentru a ma evacua din propriul imobil, dar datorita minorului executorul a hotarat ca o perioada sa convetuim impreuna. Daca introduc actiunea de revocare a donatiei pot sa n-o mai primesc in apartament, sau care ar fi pasii care trebuie sa-i parcurg ca fosta nora sa nu mai aiba acces in imobil?
Răspuns la discuția Anularea donatiei
Inca nu este facuta partajarea. sentinta de divort a fost pronuntata in data de 21 ianuarie 2008. Ordonanta Presedintiala a fost facuta doar de nora nu si de fiul meu, el fiind plecat in strainatate si il are ca procurator pe tatal lui, care de fapt, mi-a intocmit, in numele fiului meu, un contract de inchiriere.