Buna ziua! Unde se judeca partajul La domiciliul din buletin sau pe raza comunei unde se afla bunurile dobândite in timpul casatoriei, adică domiciliul din buletin este intr un județ iar bunurile obținute, casa, in timpul căsătoriei in alt județ.
Bună dimineața. Revin asupra întrebări i. În 2011 am cumpărat o casa în construcție cu 1150mp teren. casa atunci nu se putea intabulat i trucat nu era gata. Am avut actul de la foștii proprietari pe numele lor de construire a casei. Noi doar am prelungit adeverință de construcție la primărie. Atunci sa și făcut greșeli trecând se în aderinta doar unul dintre soți. Pe baza acestei adeverințe sa făcut intabularea, neținându se cont de contractul de vânzare cumpărare, în care se specifica ca imobilul este jumătate jumătate. Terenul sa intabulat 1/2 ,1/2in favoarea fiecăruia dintre noi dar casa nu. Am divorțat și acum am aflatdespre această situație. Fostul soț știa dar mi a tăinuit situația. . Ce mai pot face?!
Eumunteanu01@yahoo.com. Pe parcursul căsătoriei am cumpărat o casa care nu apărea în extrasul de CF. Dar în contractul de V. C era trecuta cu alte cuvinte era încă în construcție. Fostul soț a umblat după acte și s a trecut doar pe el 1/1. Ce se întâmplă la partaj?
Dacă din greșeală de la primărie a fost trecut doar 1 dintre soți fără a se tine cont de contractul de vânzare cumpărare și s a făcut intabularea doar pe e, l la divorț cum se împart bunurile
Am verificat pe portal dar am constatat ca avocat nu mi-a depus întâmpinare. Întrucât eu nu am știut ce înseamnă întâmpinare la data respectiva iar acum e prea târziu caci trebuia depusa prin mai/iunie. Ce se întâmplă?!
Am angajat recent un alt avocat care mi-a spus ca abia la termenul 21.11 poate sa depună lista cu martorii și abia la următorul termen se va rezolva. Dacă primul avocat avea bunăvoința sa depună la primul termen era mai bine. Am vorbit cu ei și sunt de acord.
Mulțumesc din suflet pentru răspunsuri! Da. Dar nu este adevărat ce SPUNE politistul în raportul întocmit de cel care mi-a intocmit P. V( în intampinareaIPJ). Nu recunoaște nici ca au tras de uși nici ca au fost amândoi în momentul acela și alte alte neadevăruri...... În numele meu a depus o întâmpinare av. în care doar și-a adăugat numele lui la proces.
Am făcut un singur dosar în care le-am contestat pe amândouă. P. V.
Da am primit de la IPJ întâmpinarea dar nu ma avantajează. Plângerea am făcut-o singur ulterior am angajat un avocat care nu m-a ajutat cu nimic. Ce pot sa mai fac? Am ajuns sa vorbesc singur în disperare! Dacă comitem o fapta grava da, dar asa.... Ce mai pot face.