Dacă din greșeală de la primărie a fost trecut doar 1 dintre soți fără a se tine cont de contractul de vânzare cumpărare și s a făcut intabularea doar pe e, l la divorț cum se împart bunurile
Ca impartire a bunurilor la divort, se poate face partaj voluntar din timpul vietii, cu sau fara a si divorta, adica va puteti imparti bunurile indifferent de divert , la notariat.
Bună dimineața. Revin asupra întrebări i. În 2011 am cumpărat o casa în construcție cu 1150mp teren. casa atunci nu se putea intabulat i trucat nu era gata. Am avut actul de la foștii proprietari pe numele lor de construire a casei. Noi doar am prelungit adeverință de construcție la primărie. Atunci sa și făcut greșeli trecând se în aderinta doar unul dintre soți. Pe baza acestei adeverințe sa făcut intabularea, neținându se cont de contractul de vânzare cumpărare, în care se specifica ca imobilul este jumătate jumătate. Terenul sa intabulat 1/2 ,1/2in favoarea fiecăruia dintre noi dar casa nu. Am divorțat și acum am aflatdespre această situație. Fostul soț știa dar mi a tăinuit situația. . Ce mai pot face?!