avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate LoredanaM18

Activitate LoredanaM18

Bună ziua! Doresc să deschis salon de frizerie canina, se pot depune actele pentru deschiderea firmei cât încă sunt în curs pe baza unei adeverințe, sau după obținerea fizica a diplomei de calificare? Mulțumesc
Multumesc, insa este vorba de un contract de colaborare.
Buna ziua, doresc sa practic o activitate independenta, sa platesc cartea de munca personal. Am un contract suspendat si ma intereseaza pentru un contract partial care este contributia la stat.

Multumesc frumos!
Răspuns la discuția ccc
Buna seara, va rog o lamurire:
Dacă fiind in ccc demisionez de la locul de munca unde aveam activitatea suspendată, ma angajez altundeva, suspend indemnizatia si primesc stimulentul.. dupa 3 luni trebuie sa mă întorc acasa, mai pot relua ccc-ul si indemnizația? Multumesc !
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Permiteți-mi încă o intrebare, indemnizația se va suspenda din ziua in care s-a depășit plafonul/ an calendaristic? Multumesc din nou!
Va mai deranjez cu nelamurirea: an calendaristic = până la 31 dec 2019, iar din 1 ian 2o20 o ia de la 0 (zero) ? Sau se calculează oct 2019- oct 2020. Multumesc !
Răspuns la discuția Ccc si stimulent de insertie
Multumesc!
Buna ziua, inteleg din cele spuse, ca pot avea un CIM la un alt angajator, în timpul CCC-ului si pot primi si indemnizația in continuare daca nu depășesc 6250lei net pe an calendaristic? De asemenea va rog sa imi spuneti daca in momemtul cand voi reveni la angajatorul principal mai am dreptul la stimulent de insertie? Multumesc frumos!
Buna ziua, sunt in ccc, am inteles ca pot obține venituri dintr un cim (norma partiala) fără a depăși cuantumul prevăzut fără să mi se suspende indemnizația. Peste un an, voi reveni la angajatorul unde am cim suspendat, pot depune atunci dosarul pentru stimulentul de insertie sau nu se mai ia in considerare? Multumesc anticipat !