avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc

Buna ziua!Daca sunt in ccc si ma intorc la munca intru in stimulent si daca la munca nu mi covine pot reintra in ccc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 13 Noiembrie 2019
Da, puteti reveni in CCC.
Buna seara, va rog o lamurire:
Dacă fiind in ccc demisionez de la locul de munca unde aveam activitatea suspendată, ma angajez altundeva, suspend indemnizatia si primesc stimulentul.. dupa 3 luni trebuie sa mă întorc acasa, mai pot relua ccc-ul si indemnizația? Multumesc !
In speta, raspunsul este afirmativ la intrebarea dvs.

Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor,
art.12
....
(3) Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de ordonanța de urgență.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reîntoarcerea în ccc Dumitru Aiftimie Dumitru Aiftimie Buna ziua, am o întrebare, pot să mă întorc înapoi în ccc dacă am reluat activitatea la locul de munca? (vezi toată discuția)
Promovare kitana172002 kitana172002 Buna seara! As dori sa stiu daca pot intrerupe concediul de crestere copil pt care am optat sa stau pana face 2 ani pt a putea sa promovez in treapta si pe ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil croberta croberta daca salariata se hotaraste sa revina din concediu crestere copil dupa 6 luni, poate sa.l mai solicite in cazul in care firma intra in faliment ? (vezi toată discuția)