avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reîntoarcerea în CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reîntoarcerea în CCC

Buna ziua, am o întrebare, pot să mă întorc înapoi în ccc dacă am reluat activitatea la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 19 Iulie 2018
Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor,

Art. 12
....
(2) Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului sau, dupa caz, a stimulentului de insertie se face la cererea scrisa a persoanei indreptatite, ori de cate ori aceasta solicita, cu respectarea conditiilor prevazute de ordonanta de urgenta.
...

In speta, puteti reveni in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Andra2806 Andra2806 Buna ziua!Daca sunt in ccc si ma intorc la munca intru in stimulent si daca la munca nu mi covine pot reintra in ccc! (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie lauraelena22 lauraelena22 Buna ziua, As vrea sa ma lamuriti la 2 intrebati: 1. Sunt in concediu crestere copil, cerere facuta pe 2 ani, adica intoarcere la serviciu in aprilie 2018, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil croberta croberta daca salariata se hotaraste sa revina din concediu crestere copil dupa 6 luni, poate sa.l mai solicite in cazul in care firma intra in faliment ? (vezi toată discuția)