avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

daca salariata se hotaraste sa revina din concediu crestere copil dupa 6 luni, poate sa.l mai solicite in cazul in care firma intra in faliment ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 31 Iulie 2017
Salariata poate reintra in CCC, chiar daca societatea intra in faliment.

Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor
art.12
......
(3) Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de ordonanța de urgență.
.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Andra2806 Andra2806 Buna ziua!Daca sunt in ccc si ma intorc la munca intru in stimulent si daca la munca nu mi covine pot reintra in ccc! (vezi toată discuția)
Reîntoarcerea în ccc Dumitru Aiftimie Dumitru Aiftimie Buna ziua, am o întrebare, pot să mă întorc înapoi în ccc dacă am reluat activitatea la locul de munca? (vezi toată discuția)
Acordarea stimulent de insertie inainte de implinirea varstei de 1 an lolevlad lolevlad Buna ziua, ma interesaeaza cum se acorda stimulentul de insertie in cazul reluarii serviciului de catre mama inainte cu 1 luna de implinirea varstei de 1 an ... (vezi toată discuția)