avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate Liviu44

Activitate Liviu44

Discuție Partaj imobil
Buna ziua. Am o cota de 8/16 dintr-un imobil , restul fiind unchiul3/16, matusa 3/16 si bunicul decedat 2/16. Partea de 8/16 mi-a fost donata de catre bunicul. Intrebarea este : care sunt pasii necesari prin care pot sa isi ia fiecare partea lui fara sa mai depinda de ceilalti? Va multumesc
Buna seara. Mi sa comunicat hotararea judecatoreasca care trebuia atacata cu apel in 30 de zile. Deoarece imi este favorabila nu o trebuit sa o atac. Nici cealalta parte nu a facut apel deocamdata. De cand mi sa comunicat mie au trecut 33 de zile.intrebarea este:
Exista posibilitatea ca partea adversa sa nu ii fi fost comunicata sau sa nu o fi primit . Exista si altfel de termene daca nu primeste hotararea?
Va multumesc
Buna seare. Am primit motivarea hotararii judecatoresti si nu este intru totu conforma cu realitatea si nici nu sa tinut cont de multe inscrisuri. Dar per total ma avantajeaza in sensul ca a fost respinsa cererea reclamantilor . Daca nu atac hotararea cu apel se prezuma ca am acceptat cum au motivat ei hotararea si ceea ce au scris in ea? Va multumesc.
Este un proces civil pt anularea unui act de donatie pe motiv de lipsa discernamant .
Buna ziua. Sa efectuat o expertiza medico legala psihiatrica pe baza de acte, ulterior sa efectuat si un supliment la raportul de expertiza . Nu sau depus obiectiuni de nici o parte. Sa incheiat faza de fond. Intrebarea este: In faza de apel se mai poate cere refacerea expertizei sau o noua expertiza? Va multumesc
Răspuns la discuția Interogatoriul paratului
Buna ziua. Nu a fost solicitata si nici nu a fost respinsa de catre judecator.
Buna ziua. In chemarea in judecata scria ca se vrea interogatoriul paratului. In faza de fond nu am fost chemat . Este posibil daca nu au uzat de aceasta posibilitate , sa o ceara in faza de apel. Va multumesc.
Buna seara. Sa terminat procesul pe fond sa zic si sa amanat pentru pronuntare 2 saptamani. Acum recent citind am vazut ceva in legatura cu repunerea pe rol. Exista posibilitatea ca pana sa se pronunte sa fie repus pe rol , pt ca avocatul reclamantului a lipsit de la dezbaterea de fond . Va multumesc.
Buna seara . Pe scurt cam asa este:
A venit raportul de expertiza in aceeasi zi cu termenul de judecata. Sa amanat pt studiere o luna si ceva timp in care nu sa facut nici o obiectie din partea partilor. La urmatorul termen sa cerut de catre parti amanare pt alte motive. Acum la acest termen sa depus de catre ambele parti amanare pt o ora mai tarzie , tot in aceeasi zi. Avocatul unei parti se prezinta celalalt nu. Judecatorul ia ultima cauza si asculta pe av fara ca celalalt sa fie prezent si amana cauza pt pronuntare. Intrebarea este: se pot depune concluzii scrise dupa ce sa dezbatut fondul cauzei, este posibil ca sa asculti o parte si pe cealalta nu? Va multumesc
Buna seara. Dupa ce sa redactat o prima expertiza medico legala in josul paginii scrie.
Data si 2ex/IP
La cea de-a doua scrie.
Data si 2ex/AM
Ce inesamna aceste doua lucruri:
Adica 2ex AM si 2ex / IP
Va multumesc.