avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Terminare proces fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Terminare proces fond

Buna seara. Sa terminat procesul pe fond sa zic si sa amanat pentru pronuntare 2 saptamani. Acum recent citind am vazut ceva in legatura cu repunerea pe rol. Exista posibilitatea ca pana sa se pronunte sa fie repus pe rol , pt ca avocatul reclamantului a lipsit de la dezbaterea de fond . Va multumesc.
Nu se repune pe rol.asa...
Nu mai cititi pt ca va incurcati în atatea dispoziții legale,așteptați solutia și apoi procedati în consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort reluat cu un copil devenit major alfa19 alfa19 Buna ziua! Va rog consiliere: 1. Divort judecat pe fond, prin intelegere intre parti, finalizat cu o \\"concluzie\\" ; 2. In timp instanta se autosesizeaza ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol molul molul buna tuturor As dori sa ma lamuriti Sunt intr-un partaj de iesire din indiviziune iar dupa judecarea fondului pe 9 martie depun concluzii scrise ... (vezi toată discuția)
Un mic sfat va rog, multumesc frumos inout inout Buna ziua, Am o intrebare va rog: Am primit acasa o citatie in calitate de \"parat\": Numãr unic dosar: xxx/xxx/2009 Înregistrat în data ... (vezi toată discuția)