avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprian1991

Activitate Ciprian1991

Bună ziua. În aceasta vara as dorii sa ma întorc în România și am câteva datorii neachitate către, companii de telefonie mobila, credite online sau către executori dacă au fost dosarele au ajuns la ei. Întrebarea mea ar fi, cum pot afla către cine și ce sume am de achitat? Exista firme care se ocupa cu asa ceva? Sau ma poate ajuta un avocat? Mulțumesc mult și sper ca m-am făcut înțeles.
Discuție Despagubire
Încerc sa îl ajut pe socrul fratelui meu. Care ar fi demersurile, ce ar trebuii sa facă? Care ar fi pașii de urmat ca să fie despăgubit?
În data de 24 Gheorghe Vârtej era în mașină implicata în accidentul din Cehia când șoferul a adormit la volan iar 7 oameni erau sa moară din cauza șoferului care a adormit la volan. Va reamintim ca în mașină erau 8 oameni care mergeau din Germania spre România. Gaeorghe vârtej e unul din cei doi romani care sa ieșit pe gram după ce sau răsturnat și platforma a căzut peste ei. Gheorghe Vârtej pleca spre Comuna Apostolache Jud. Prahova. Are 51 de ani, are 6 copii, căsătorit, și a suferit în accident dureri îngrozitoare. Are o coasta rupta care ia perforat stomacul și a necesitat intervenție chirurgicala de urgenta. A stat în spital în Pilsan 9 zile după care a fost externat Vineri 30 Aprilie. Are nevoie urgenta de ajutor financiar pt tratament, traducerea actelor, Avocat și posibil alte intervenții chirurgicale..(text copiat)
Răspuns la discuția Ce este CIF
În Ungaria mi s-a cerut "impozit number", pentru a face un card de debit la OTP Bank.
Răspuns la discuția Ce este CIF
Ok, am înțeles. Dar de ce îmi cere asa ceva pentru persoana fizica?
Discuție Ce este CIF
Bună ziua, eu lucrez în Ungaria și as dorii sa îmi fac un card de debit la OTP bank, și îmi cer un CIF, ce este și cum pot sa îl aflu.
Va mulțumesc foarte mult.
Buna ziua, locuiesc cu concubina mea in casa mamei sale care a decedat anul trecut. Precizez ca nu a facut succesiunea la casa. Fostul sot o obliga prin hotarare judecatoreasca sa isi schimbe numele de pe buletin.
Cum poate sa isi schimbe numele sau sa faca buletinul daca ea nu este proprietara ?