avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate Georgi.Anton

Activitate Georgi.Anton

Buna ziua, unde as putea gasi un model cerere pt scoaterea de sub sechestru a unui autovehicul? Valoare mașini este pe la 1.000 de euro, iar avocatul imi cere 3.000 de lei doar pt formulare.
Răspuns la discuția Alocatie nou nascut
Am depus actele in luna mai. Inseamna ca trebuia sa primesc din luna iunie? Daca da, cand voi primi bani si pt luna iunie?
Buna ziua. Am depus actele pt alocatia de stat la sfarsitul lunii mai, copilul sa nascut pe 2mai.
Cum se acorda alocatia? Trebuie sa primesc si pe luna mai si iunie? Am primit doar 300 de lei pana acum, care presupun ca sunt pt luna iulie.
Buna ziua.
In ultimi 2 ani am lucrat ca si zilier, am sunat la firma si mi sa spus ca sa platit doar impozitul pe venit catre stat.
Eu din luna octombrie m am angajat si din 1.03. am intrat in concediu de sarcina si lauzie,Neavand 6 luni consecutive de munca nu mi se plateste concediul medical. Am cautat si am gasit sa platesc 6 luni ca sa pot beneficia de bani de pe concediu,
Am cautat si am gasit ca cele 12 luni din ultimele 24 de luni nu trebuie sa fie consecutive, ceea ce eu le indeplinesc fara plata celor 6 luni.
In concluzie, eu daca as vrea sa imi depun dosarul pentru indemnizatie as beneficia de bani fara sa mai platesc cele 6 luni?
ps.am sunat la cei din judetul de unde apartin si spre surprinderea mea nu au stiut sa imi spuna nimic si nici sa ma lamureasca cu ceva pe aceasta tema
Răspuns la discuția concediu de maternitate
Concediu de sarcina si lauzie, am lucrat o perioada ca si zilier apoi am stat acasa, este primul loc de munca cu contract
Răspuns la discuția Concediu medical
Si cum as putea sa il anulez? As dori sa ma întorc la locul de munca pt a indeplini stagiul de cotizare de 6 luni.
Pot anula un concediu medical? Adica concediul de sarcina si lauzie
Daca eu am 5 luni la locul de munca si de o luna de concediu, de luna viitoare ma incadrez la plata concediului?
Daca eu in ultimi 2 ani am lucrat ca si zilier, iar acum sunt angajata cu norma intreaga de 1luna si jumatate si sunt insarcinata in 4 luni, as putea beneficia de indemnizatie?