avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de maternitate

Daca eu am 5 luni la locul de munca si de o luna de concediu, de luna viitoare ma incadrez la plata concediului?
Cel mai recent răspuns: Georgi.Anton , utilizator 10:19, 11 Aprilie 2019
O luna de care concediu ?

Inainte de cele 5 luni , ce statut ati avut ?
Concediu de sarcina si lauzie, am lucrat o perioada ca si zilier apoi am stat acasa, este primul loc de munca cu contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate ancamari ancamari Buna, doresc si eu sa stiu sigur, am citit din foarte multe surse, fiind cu contract de munca , cotizand 7 luni pana la nasterea copilului, voi benefia ... (vezi toată discuția)
Indemnizație maternitate Ionela Victoria Ionela Victoria Am lucrat la o firma din Decembrie 2018 pana pe 15 Septembrie 2019, in luna mai pe data de 15 m-am angajat la o alta firma cu jumătate de norma pana in luna ... (vezi toată discuția)
Contributie la stat pentru o perioada de intrerupere in munca adelinav adelinav Buna ziua , am o intrebare : As putea sa imi platesc contributia la stat pentru o perioada de o luna-doua intrerupere in munca? Ideea este ca pentru a putea ... (vezi toată discuția)