Buna ziua,
Multumesc pt raspuns.
Banuiesc ca voi afla la politie cand voi lua cazierul mai multe nu?
Si de acolo pot merge mai departe.
In 2016 am mai avut o plangere penala cu solutie de NUP facuta de unchiul meu, nu stiu daca asta poate avea legatura totusi, am mai scos 4 caziere de atunci pentru angajare.
Mama are niste datorii la Anaf deoarece a fost PFA si dupa deces a trebuit sa semnez eu pentru ele si nu le-am platit.
Chiar stateam in casa si ma gandeam ce puteam sa fac de la 17 ani pana acum, nu mi-a venit nimic in cap din pacate in afara de cele de mai sus.
Multumesc
Buna ziua,
Am o problema.
am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier.
ce sa spun despre mine: problema mea este ca 1: nu am fost niciodata cercetat, doar mi-a venit o amenda din 2007 prin anaf, aveam 17 ani, si anaf m-au trimis la procuratura. acolo am facut o cerere ca sa vad despre ce este vorba si nici acum dupa 4 luni nu mi-a venit nimic, scrie doar: Amenda Judiciara
2: mi s-a executat o poprire pt ca nu am platit un imprumut la timp pt ca apar cu aceasta executare silita pe portaljust ca debitor.
intrebarea mea este ce ar putea fi.
va multumesc
Buna ziua,
Am o problema.
am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier.
problema mea este ca nu am fost niciodata cercetat, doar mi-a venit o amenda din 2007 prin anaf, aveam 17 ani, si anaf m-au trimis la procuratura. acolo am facut o cerere ca sa vad despre ce este vorba si nici acum dupa 4 luni nu mi-a venit nimic.
mi s-a executat o poprire pt ca nu am platit un imprumut la timp pt ca apar cu aceasta executare silita pe portaljust ca debitor.
intrebarea mea este ce ar putea fi pt ca ma ia panica foarte rau.
va multumesc
Buna ziua,
Mi-a venit anul acesta o poprire pe cont de 500 de lei de la anaf.
Dupa ce am vorbit cu anaf, am aflat ca este vorba de o amenda (judiciara sau penala, asta nu mai stiu) din anul 2007, de cand eram minor.
Am verificat la Parchet si inca nu am primit raspuns despre ce este vorba, eu nu am nicio idee despre asta.
Intrebarea mea este daca acest tip de amenda apare pe cazierul meu judiciar sau nu.
Multumesc
Buna ziua,
Am si eu o intrebare, daca am fost executat silit de o banca prin poprire pentru un imprumut de 3000 de lei, si apar pe portaljust.ro cu acel dosar, aceasta fapta apare in cazierul meu judiciar?
Multumesc
Ok, deci va trebui sa fac un contract acum si sa il semnez, dar il fac pe data oficiala din anul 2016 sau o pot face incepand cu data curenta de la facerea contractului?
Care ar fi sanctiunile (in mare) si cum as putea calcula suma totala de plata?
Buna ziua,
Din anul 2016 obtin un venit din chirie, eu sunt propietarul imobilului.
Intrebarea mea este urmatoare:
As putea declara la Anaf veniturile mele obtinute din anul 2016 pana in prezent, fara nicio sanctiune / problema etc?
Mentionez ca nu am facut niciun contract cu chiriasul, totul a fost si este in regula dar as dori sa transform aceasta situatie intr-una legala.
Multumesc