avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate Mmariaaa

Activitate Mmariaaa

Bună ziua.
Sunt însărcinată și urmează să nasc la sfârșitul anului!in acest moment lucrez, însă as dori că după naștere să îmi dau demisia. Întrebarea mea este daca este posibil că soțul meu să primească stimulentul de inserție după ce îmi dau demisia?
Vă mulțumesc frumos!
Bună ziua.
Angajații postei romane au voie sa înmâneze plicuri, amenzi, hotărâri judecătorești unei alte persoane decât celei ce se afla pe plicul respectiv?
Exista cumva vreo lege care să le dea voie să facă acest lucru?
Buna ziua. Lucrez in invatamantul privat. Intrebarea mea este daca angajatorul este obligat să ne dea libera ziua de 5 octombrie ( Ziua Educatiei)?
Buna ziua.
Am urmatoarea situație.
Tatăl se află acum în ccc, ar trebui sa stea pana in luna mai 2021, insa ar dori sa se întoarcă la serviciu acum. Intrebarea este as putea sa intru eu in ccc ca si continuitate? Cand se va termina ccc cine o sa poata lua stimulentul de inserție?
Concediu crestere copil
Răspuns la discuția Stimulent de inserție
Multumesc frumos
Buna ziua. Am o nelămurire in privinta stimulentului de inserție. Ca sa pot beneficia de acest stimulent trebuie sa ma reîntorc la serviciu cu 60 zile inainte de împlinirea vârstei de 2 ani a copilului. In cele 60 zile sunt incluse și weekend-urile sau trebuiesc 60 zile lucrătoare?
Răspuns la discuția Moștenitor de drept
Mentionez faptul că pe acest pământ nu s-a făcut niciodată succesiune
Răspuns la discuția Moștenitor de drept
Chiar si daca toate titlurile de proprietate sunt pe numele bunicului soacrei mele si nu pe ale tatălui său mamei soacrei mele!?
Buna ziua. Soacra mea este in urmatoarea situație. Mama ei a murit acum 6 saptamani. Acum a apărut o verișoară pe care nu o cunoaste care își cere dreptul la pământ și la casa. Timp de 40 ani au plătit impozit la casa si pământ părinții soacrei mele. Iar acum aceasta verișoară împreună cu tatăl ei (unchiul soacrei mele) vrea dreptul la pământ și la casa.
Exista vreo lege prin care aceștia să fie decăzuți din drepturi deoarece nu au fost interesați nici de casa si nici de pământ de atâția ani?