Da, am scris un mesaj ca raspuns la raspunsul vostru (tau, dvs.) care nu mi-a fost publicat probabil din cauza catorva cuvinte interzise. Voi incerca sa nu le mai folosesc dar tot te voi atinge! Cum poti sa spui tu, Company Advising, ca se poate popri suma datorata? Daca eu nu am alte venituri decat din PFA, tu vrei sa-mi spui ca astia ma lasa sa mor de foame, ca imi ia tot ce castig pe PFA? Unde ai auzit tu o asemenea aberatie? Esti firma de consultanta sau ce-oi fi dar habar nu ai de legi! Pai in cazul asta, crezi ca mai are rost sa mai munceasca omul? Daca pierde tot ce castiga? Ia pune-ti tu mintea la contributie! Si daca omul nu mai munceste si nu mai castiga, ei de unde mai recupereaza???? Aloo!!! Reveniti-va mai! Nu mai raspundeti nimic daca nu stiti!
Nu ma incadrez in noua ordonanta (am niste rate restante)..de asta intrebam...Ma gandeam ca as putea sa imi inchid toate conturile (in afara de cel unde am creditul pt ca nu se poate) si ce ar putea sa-mi faca avand in vedere ca nu am nimic pe numele meu si nici salariu, in afara de veniturile din PFA care acum nici nu mai sunt...
Daca am un credit de nevoi personale pe persoana fizica si ajung in imposibilitate de plata si chiar executare silita, mi se poate popri contul de PFA?
Am verificat la Anaf si se pare ca societatea este inca activa. Adica nu apare la registrul societatilor inactive. Banuiesc ca nu este inca radiata. Daca nu este radiata, cum se poate proceda? Multumesc
In sensul ca, daca nu mai am loc de munca si pana imi gasesc altul, vreau sa beneficiez de ajutorul de somaj, unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuie?
Nu platesc CAS conform venitului net anual, pentru ca nu realizez acest venit net anual, ci mult mai putin....asadar pot incheia in aceste conditii un contract cu Casa de Pensii, daca doresc?