avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate Eduard1991

Activitate Eduard1991

In Dec.2018 am fost depistat cu alcool la volan 895 micrograme in aerl expirat m-am prezentat la proces mi-a dat amenda 1200 si 9 luni suspendare permis din care a redus la 6 luni pt ca m-am prezentat la proces . pe data de 6 iunie termenul a expirat , Am primit instiintare de la judecatorie ca permisul meu va fi trimis la RDW deoarece nu am adresa de olanda si de acolo mai departe la ambasada Romaniei nici in momentul de fata nu am primit nimic. Ulterior am intrebat la rdw prin mail de permis o data mi-a zis ca va fi trimis la ambasada , dupa altadata ca am fost informat gresit si astazi ca nu va trimite permisul Acum nu mai inteleg nimic respectiva avocata care am avut-o mi-a zis sa-l dau pierdut in Romania as putea face chestia asta ?
Răspuns la discuția Sofer cat B+E
Se poate sigur ca da
Răspuns la discuția Alchool Olanda
..

Eduard1991 a scris:

Am fost oprit in trafic 6.12.19 politistul a spus că cineva a sunat ca nu mergeam drept pe drum mi a iesit 895 micrograms nu stiu cat valoreaza asta dar e mare banuiesc mi a dat cheia masinii si citatie la justitie in breda pe 28 febr.2019. In 2014 am mai avut anulat permisul pentru alxhol in Romania am platit amenda penala si am facut scoala din nou . Permiaul este Romanesc B C CE .La ce sa ma astept acum ...

Discuție Alchool Olanda
Am fost oprit in trafic 6.12.19 politistul a spus că cineva a sunat ca nu mergeam drept pe drum mi a iesit 895 micrograms nu stiu cat valoreaza asta dar e mare banuiesc mi a dat cheia masinii si citatie la justitie in breda pe 28 febr.2019. In 2014 am mai avut anulat permisul pentru alxhol in Romania am platit amenda penala si am facut scoala din nou . Permiaul este Romanesc B C CE .La ce sa ma astept acum ...
Bună Ziua ! Sunt intr o situatie neplacuta am fost oprit in olanda 6.12.2018 la volan cu 895 micrograms alchool nu stiu cat valoreaza asta dar e mult mi a retinut permisul si ma programat la proces pe data de de 28 februarie 2019. Permisul este romanesc si am avut probleme in 2014 in Romania cu aceasta peoblema si am finalizat acolo cu amenda penala si anularea permisului in 2016 am facut scoala din nou mai exact in februarie.deci am aproximativ 3 ani vechime .va rog sa ma i drumati si pe mine daca puteti cu un sfat o ideie ..