avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sofer cat B+E
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sofer cat B+E

Aveti idee daca se poate conduce cu aceste categorii b+e in posesie, fara a avea tahograf si atestat marfa. PT a aduce o masina pe platforma?
Cel mai recent răspuns: Eduard1991 , utilizator 22:50, 11 Decembrie 2018
Se poate sigur ca da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda conducere vehicul dotat cu aparatura de inregistrare fara utilizare diagrame tahografice mariamadalinaivanoiu mariamadalinaivanoiu Buna ziua, Tatal meu in varsta de 64 de ani este angajat ca sofer pe o masina care se conduce cu categ C (6.5 t) si transporta materiale de constructii de ... (vezi toată discuția)
Pot sa conduc tir-ul nefiind angajat sau remunerat? probleme: tahograful si atestatul de transport marfa baiculestii baiculestii Buna ziua.Posed carnet de conducere catagoriile B,C,CE,DE,si doresc sa plec cu un prieten angajat pe un TIR.in Europa.Pe parcurs pot sa conduc masina nefiind ... (vezi toată discuția)
Atestat transport marfa - amenda lipsa categoria e pe atestat, modalitate de contestare mario_forever75 mario_forever75 Am obtinut atestatul de transport marfa imediat dupa ce am obtinut categoria C si dupa aceasta am obtinut categoria E.Pe atestat este trecuta categoria C iar ... (vezi toată discuția)