Buna ziua! Daca voi avea o pauza de 10 zile intre contractele de munca stimulentul de insertie se suspenda? Sau numai pe perioada celor 10 zile de pauza intre contracte?
Buna ziua! Am cerut la firma concediul de odihna pt 2017. Mi-au raspuns ca datorita faptului ca am avut contractul suspendat nu mi-l pot da. Numai anul trecut puteau sa mi-l dea. E normal?
Buna seara! Incepind cu 01.07.2017 am fost in ccc. Din ianuarie 2017 si pina la intrarea in ccc am avut concediu medical. Nu am efectuat nici o zi de concediu de odihna in 2017. Din 01.02.2019 am revenit la munca.
Intrebarea mea e daca am dreptul la concediu de odihna pe 2019 si cite zile?
Multumesc pt raspuns!
Buna ziua! Daca din februarie 2019 si pina in martie 202o beneficiez de stimulent de insertie , angajatorul ma poate concedia in aceasta perioada? Cit ar trebui sa ma tina la munca pina sa ma poata concedia? Multumesc frumos!
Buna seara! Incepind cu luna februarie primesc stimulent de insertie. Am fost anuntata ca pe 11 aprilie- a doua zi dupa ce fetita implineste doi ani- voi primi preaviz . Mentionez ca firma nu da faliment si nici nu se reorganizeaza juridic. E legal?
Multumesc pt raspuns!
Multumesc! Cred ca nu conteaza ca eu fac naveta si trebuie sa plec de la 10 si sa ajung acasa la ora 20 si persoana care lucreaza dr la 8-16 e din satul respectiv si nu trebuie sa faca naveta.
Asta e ca o razbunare ca nu ma poate concedia.