avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate ionut ifrim

Activitate ionut ifrim

Răspuns la discuția actele aditionale
si in lege unde scrie despre aceste acte aditionale?
buna ziua! as dori sa ma luminati si pe mine unde as putea gasi reglementarea legala a actelor aditionale?
ma intereseaza cand se incheie, in ce conditii si daca pot fi incheiate dupa expirarea contractului.
speta in fapt este incheierea unui act aditional dupa expirarea valabilitatii unui contract de prestari servicii.
ce s-a incalcat in cazul asta?
Răspuns la discuția vatamare corporala
va multumesc!
aceste 4 persoane sunt tot pe lista acuzatilor insa declaratiile lor vor fi in favoare mea.
au fost lovituri din partea lor insa nu incat sa cauzeze leziuni care sa necesite 50 de zile de ingrijiri medicale.
indivizii cu care am avut altercatia erau in stare avansata de ebrietate unul dintre ei a cazut pe scari in timpul altercaţiei, insa nu s-a prezentat la urgenta.
in decurs de 24 de ore el putea sa mai provoace si alte scandaluri si sa fie lovit .....
acesta persoana de care vb este un om cu antecendente penale care a mai trecut prin procese si stie exact ce are de facut.
as mai dori sa mai precizez si altceva, acest om a plecat din tara in Italia si e probabil sa nu se prezinte nici la audieri si nici la vreun termen din proces - are acest lucru vreo implicatie?
mai mult am declaratiile martorului care il are cum ca l-ar fi amenintat cu moartea daca nu depune marturie in favoarea lui...
are vreo importanta faptul ca el nu m-a vazut in viata lui?
pot solicita si o recunoastere din grup?
se poate contesta certificatul medico-legal?
buna ziua! am si eu o problema care mi se pare foarte grava si am nevoie de sfatul dvs.
speta este urmatoarea:
- am fost implicat intr-o altercatie din care l-am scos pe un var de al meu insa eu personal nu am lovit pe nimeni, doar i-am impiedicat pe unii dintre ei sa mai loveasca.
grupul meu era format din 4 persoane iar ceilalti erau in jur de 9.
- in urma altercatiei unul din cei noua a depus plangere cu certificat medico-legal cu 45-50 zile de ingrijiri, iar in acea plagere apare si numele meu.
acest individ nu l-am vazut in viata mea si nu il cunosc si nu ma cunoaste nici din vedere macar.
- insa a aflat ca eu lucrez in MAI si vrea sa-mi faca rau cu orice pret aducand si un martor in acest sens.
- ce pot face acum?
va multumesc!
Răspuns la discuția partajare bunuri
r.gabi a scris:

De fapt instanta,din cate am inteles ,a ajudecat cauza astfel cum a fost sesizata.
Daca nu ati renuntat in vreun fel la acest drept il puteti solicitata printr-o actiune separata.

actiunea separata se poate introduce direct la Trib mun. Bucuresti sau la Judecatoria de Sector?
Răspuns la discuția partajare bunuri
av.corduneanu.daniel a scris:

Nu inteleg atunci care ar fi scopul efectuarii unei expertize contabile? In mod sigur se va tine cont si de aceasta creanta chiar daca nu a fost solicitata expres.Ma intreb de ce s-a omis acest lucru? Poate fi din cauza taxei suplimentare de timbru?

au fost platite toate taxele de timbru
Răspuns la discuția imputernicire avocatiala
chiar nu ma poate ajuta nimeni?