buna ziua! am si eu o problema care mi se pare foarte grava si am nevoie de sfatul dvs.
speta este urmatoarea:
- am fost implicat intr-o altercatie din care l-am scos pe un var de al meu insa eu personal nu am lovit pe nimeni, doar i-am impiedicat pe unii dintre ei sa mai loveasca.
grupul meu era format din 4 persoane iar ceilalti erau in jur de 9.
- in urma altercatiei unul din cei noua a depus plangere cu certificat medico-legal cu 45-50 zile de ingrijiri, iar in acea plagere apare si numele meu.
acest individ nu l-am vazut in viata mea si nu il cunosc si nu ma cunoaste nici din vedere macar.
- insa a aflat ca eu lucrez in MAI si vrea sa-mi faca rau cu orice pret aducand si un martor in acest sens.
- ce pot face acum?
Se va face dosar penal pentru vatamare corporala. Este f bine sa aveti un avocat care sa va reprezinte si sa stabileasca in fata instantei situatia de fapt.;)
Este posibila si o incadrare pe incaierare, in cazul in care nu se cunoaste contributia fiecarui participant la rezultatul socialmente periculos care s-a produs. In cazul in care s-a depus plangere penala, iar incadrarea s-a realizat pe vatamare corporala, organele de cercetare nu se vor limita la audierea unui singur martor, ci vor strange probe care sa va incrimineze, sau, din contra, sa va demonstreze nevinovatia.
Domnule,nu are nici o importanta daca v-a vazut sau nu vreodata.In aparare,dvs.puteti solicita recunoasterea din grup ,puteti contesta certificatul medico legal,puteti aduce martori,dar....cine l-a lovit pe individ???Totusi daca afirmati ca in grupul dvs. se aflau 4 persoane ,acestea nu pot depune marturie in favoarea dvs?Atentie mare la amanunte....angajati-va un avocat.
Scandal
bodeacrinela
vecinul bataus care alovit-o pe mama e recidivist a mai facut inchisoare pt lovire iar noi avem martori ca a dat in mama .va fi macar sanctionat intr-un fel ... (vezi toată discuția)