Buna seara.Aveti cumva un model de decizie a Consiliului Director al unui Srl.pentru elaborarea unui act aditional la actul constitutiv?mentionez ca Srl -ul are doi asociati dintre care unul este si administrator.Poate fi Consiliul Director format din Presedinte (administratorul ) si Secretar(celalalt asociat)?
Avem un srl cu activitati cod caen:4778-comert cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate.Vrem sa vindem tevi,filtre unei alte firme,si marfa o vom livra la sediul acesteia.Nu avem magazin deschis .Este corectcodul caen ales?
In concluzie pot sa tin un registru intrari-iesiri pentru inregistrare contacte prestari servicii si decizii si unul pentru cereri, oferte, etc privind activitatea de distributie? In afara de numarul de ordine, se pot adauga si litere de exemplu R pentru receptie , 00072R/ 4.03.08, C pentru cerere, 00056C/4.03.08, O pentru oferta, 0007O/4.03.08?Trebuie data decizie pentru a nota astfel in registru?
Daca un srl desfasoara 2 activitati diferite :prestari servicii si distributie produse se pot tine la acelasi sediu 2 dosare de intrari-iesiri pentru fiecare activitate? multumesc
Nu inteleg ce legatura au categoriile COR de pe site-ul www.avocatnet.ro/Use...Poate imi vor fi de folos altadata , dar acum as dori sa-mi recomandati ,daca cunoasteti codul Caen pentru import.
Am un Srl si vreau sa largesc aria de activitate si sa import echipamente de constructii :pompa,filtru etc.en-detail pe care sa le revand in tara la fel.Ce cod CAEN trebuie sa adaug la actul constitutiv existent si ce alte acte , declaratii trebuie facute sau trebuie facut alt act constitutiv?Multumesc anticipat pentru informatiile pertinente.