avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Activitate Anaismir

Activitate Anaismir

Discuție Custodie copil
Buna ziua,

In urma separarii de tatal copilului meu, fetita mea a ramas la tata, mai exact la bunica din partea tatalui.

Am facut plingere la Politie ca tatal mi-a blocat orice acces la fetita.Fetita are 1 an si 6 luni.

In urma sesizarii mele la Politie, mi sa comunicat ca vor face demersuri si daca fetita nu este in conditii ok o sa se implice Protectia Copilului sa o ia in Centru de Plasament si pe urma ma vor chema pe mine sa o iau.

Intrebarea mea: Eu nu vreau ca fetita mea sa ajunga in Centrul de plasament, eu imi vreau fiica, nu sa ajunga in Centru de plasament pina ma cheama pe mine prin sentinta.

Ce este de facut ca fetita mea sa nu ajunga in Centru de plasament.Bunica ei o ingrijeste bine, eu am facut plingere ca imi vreau fiica direct sau cel putin sa nu imi mai fie ingradite drepturile de mama.
Buna ziua,

Va rog am nevoie de o indrumare: M-am separat de tatal fetitei si mi-a oprit fetita.Dupa sarbatori urmeaza sa il actionez in Instanta pentru a imi recupera fetita!

Alocatia este pe numele meu fetita are 1 an si 6 luni! Vreau sa ii blochez accesul tatalui la cardul alocatiei pentru ca foloseste banii in alte scopuri, de a isi plati banca!

Vreau ca banii din Alocatie sa ramana in contul fetitei pina la 18 ani!

Am acest drept de decizie?

Multumesc!
Am mers la Politie si mi sa comunicat ca nu ma poate baga la abandon de copil pentru ca eu imi vreau fetita dar nu mi-o da el! El incearca santaj emotional! Eu am vrut sa imi iau fetita dar nu mi-a dat-o!
Vreau sa probez ca din aceasta cauza am facut depresia.Eu m-am ocupat de fetita mea un an si jumate si nu vrea sa mi o dea! Este la mama lui de 70 de ani.Eu am dovezi ca m-am ocupat de fetita mea! Daca in instanta se admit probe de pe telefon! Aceasta era intrebarea!
Buna ziua,

Am nevoie de o indrumare: am fost 3 ani relatie cu tatal copilului meu dar necasatoriti. A devenit foarte agresiv si odata am fugit eu cu fetita.I-am mai acordat o sansa dar situatia sa repetat si nu mai ma lasat sa iau fetita de 1 an si 5 luni! Eu am facut o depresie dar sunt foarte bine si sunt la parinti.Nu mi-am abandonat copilul si vreau sa merg in instanta!

Este proba captura foto de pe telefon lui ce am facut cum il sunau femei si prostituate la 1 noaptea?

Multumesc!
Am sunat la Agentia Plati pentru Indemnizatie Sociala de crestere a copilului in data 12.12.2018 si dupa ce mi-au cerut sa ma legitimez cu toate datele mi s-a comunicat ca dosarul meu pentru primirea indemnizatiei de crestere a copilului s a aprobat! Ca plata o voi primi in ianuarie! Acasa am primit plic cu respins! Cum este posibil?

Conform art.4 copilul meu este prematur si se diminueaza perioada din cele 12 luni la 10 luni cu acte doveditoare pe care le-am depus la dosar!

Cum este posibil la telefon sa mi se spuna aprobat chiar mi s a dat detalii despre aprobare si acasa primesc plic cu respins?