avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Activitate g2000

Activitate g2000

Răspuns la discuția CEC fara acoperire
dar o fila cec nu are nici o data a emiterii nici o scadenta. este la vedere. daca nu mai lucrati in firma si se introduce fila azi pe circuit, aceasta e nula.
Răspuns la discuția acordare imprumut administrator
mai pe intelesul tuturor.....care sunt aceste operatiuni care nu se supun alin. 1? ne puteti da niste exemple?
multumesc
Răspuns la discuția Plati numerar
orodnanta 15/1996, privind intarirea disciplinei financiar-valutare.
Răspuns la discuția preluare SRL
dar daca voi face un act in care sa-l puna sa declare pe propria raspundere ca nu exista Bo pe circuit, am vreo acoperire? eu as vrea sa ma spal pe maini de astfel de BO? cum pot sa fac sa-mi fie bine?
Răspuns la discuția preluare SRL
eu ma gandeam cam asa:
1. voi inchide conturile la banca unde le are acum deschise. cu ocazia asta va fi nevoit sa predea toate filele cec, si daca nu le preda, acestea vor fi anulate la cip.
2. cu BO mi-e teama deoarece poate sunt date ca si garantii. chiar daca in conta este totul ok, poate ma voi trezi cu un BO pentru mai stiu eu ce contracte.
Discuție preluare SRL
Buna ziua,
daca voi prelua un SRL, prin cesiune de parti, as vrea sa ma asigur ca nu exista instrumente de debit de care eu sa nu stiu. cum pot sa ma asigur ca nu imi va intra la plata vreun bilet la ordin sau vreun cec, dupa ce voi prelua firma?
un SRL poate imprumuta asociatii si/sau administratorii?
Răspuns la discuția fumatul interzis!!!
am citit pe internet, ca societatile care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de sub 100 metri patrati, nu vor fi obligate sa amenajeze spatii speciale pentru fumatori respectiv nefumatori, deci nu vor fi obligate sa amenenajeze spatii distincte.

salutare tuturor,
am un bar si as dori, va rog sa ma lamuriti in legatura cu aceasta problema a fumatului in locuri publice. am citit prin "diverse", ca daca spatiul in care iti desfasori activitatea este de sub 100 m, nu trebuie sa fie pentru nefumatori. am un spatiu mic care nu mi-ar permite sa amenajez un loc special pentru nefumatori.