avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2241 soluții astăzi
Forum Activitate Mariuss1988

Activitate Mariuss1988

Primaria refuza sa mi elibereze certificatul fiscal , sustinand ca sunt in urma cu plata taxelor si impozitelor .
Discuție Antena GSM
Buna ziua , pe terenul meu intravilan am doua antene GSM (RELEE) construite de cativa ani , dar eu nu am un contract cu companiile de telecomunicatii, as vrea sa imi plateasca chirie, pt ca am auzit ca asa se procedeaza , iar daca ei refuza cum i as putea da la oparte dupa terenul meu?
Discuție Pensia de urmas
Sotul a decedat acum 8 ani ,era pensionar pe caz de boala ,nici decedatul dar nici sotia nu aveau varsta de pensionare ,acum sotia are varsta de 60 ani ,mai poate opta pt pensia de urmas a sotului daca acesta nu a beneficiat de dreptul la pensie intrucat nu avea varsta de pensionare ,cu o vechime in munca la varsta decesului de 32 ani de munca .
Daca am o pensie de invaliditate , am dreptul de a face parte ca informatician in comisia de votare ? Fara ca pensia sa mi fie suspendata ?
Cum pot rezilia un contract de arendare ? Bunica mea a incheiat un contract de arendare cu un mic fermier , dar aceasta a decedat anul trecut . Fermierul mai are vreun drept ?
Răspuns la discuția Cand primesc prima pensie
Va multumesc !
Răspuns la discuția Cand primesc prima pensie
Da am vazut ca din data 09,11;2018 ma platesc .dar nu specifica nicaieri daca in luna ianuarie sau februarie imi vine pensia.

Carp Mircea a scris:

Este mentionata in decizie data punerii in plata.

Răspuns la discuția Cand primesc prima pensie
Decizia privind acordarea pensiei de invaliditate are ca nr de inregistrare din data de 19,12,2018, dar decizia a ajuns prin posta pe 3 ianuarie . De cand intru la plata ? In data de 18,12,2018 am ridicat certificatul de incadrare in grad de handicap cu ce data voi primi indemnizatia ? Decizia medicala asupra capacitatii de munca este din data de 01.11.2018 , iar dosarul de pensionare la casa de pensii este de pus in data de 09,11,2018 .