avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmas

Sotul a decedat acum 8 ani ,era pensionar pe caz de boala ,nici decedatul dar nici sotia nu aveau varsta de pensionare ,acum sotia are varsta de 60 ani ,mai poate opta pt pensia de urmas a sotului daca acesta nu a beneficiat de dreptul la pensie intrucat nu avea varsta de pensionare ,cu o vechime in munca la varsta decesului de 32 ani de munca .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:55, 9 Septembrie 2019
Luna si anul nasterii sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copoeru copoeru in urma decesului pensionarului sotia are dreptul la pensie de urmas? are vechime in munca 17ani ,varsta 56 si 6 copii.am vazut la tv ca se considera 2 ani pt ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas myrymia myrymia Buna ziua, Cum se poate proceda ca mama mea, ramasa vaduva, sa poata beneficia de pensia de urmas? Mentionez ca tatal meu a murit de o luna iar mama este ... (vezi toată discuția)
Daca esti vaduva ai drept la pensie de urmas? Dorel Munteanu Dorel Munteanu Sant vaduva de 10 ani fara pensie de urnas fara nici un loc de munca fara nici un ajutor din partea statului.....chiar daca sotul meu are vechime cand a ... (vezi toată discuția)