avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antena GSM
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antena GSM

Buna ziua , pe terenul meu intravilan am doua antene GSM (RELEE) construite de cativa ani , dar eu nu am un contract cu companiile de telecomunicatii, as vrea sa imi plateasca chirie, pt ca am auzit ca asa se procedeaza , iar daca ei refuza cum i as putea da la oparte dupa terenul meu?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:19, 3 Februarie 2020
Eu nu pot sa cred ca pe terenul (proprietatea dvs) , chiar intravilan fiind, poate cineva, o firma (chiar doua) de telefonie mobila sa-si instaleze releele de GSM.
Trebuie vazut, de cand sunteti proprietar pe acea suprafata, poate vechiul proprietar sau altcineva din familia dvs. a incheiat contractul de inchiriere si apoi dvs. l-ati achizitionat...
In fine, ce pot sa va spun - am mai spus si la altii care, tot asa nu aveau informatii de spre cine a incheiat contractul de inchiriere - puteti sa vedeti despre ce firme este vorba si-i notificati printr-un avocat, sa va de-a toate informatiile necesare.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli modernizare lift mirelaprj mirelaprj buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje si s-a propus modernizarea liftului. Pe acoperis avem antene de la o firma de telefonie mobila care ne plateste ... (vezi toată discuția)
Antena gsm andradaa andradaa Buna ziua. In cadrul unei asociatii , pe terasa blocului s-a montat o antena GSM, propriatarul platind asociatiei o chirie. Ce acte trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)