avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate popana

Activitate popana

Răspuns la discuția Cum pot iesi din cont?
Logout este exact peste bara pe care scrie Home, ...., etc si pica chiar unde scrie Consultanti. De cate ori vreau sa ies din cont, de atetea ori imi arata consultantii. Ma scuzati, dar aici ceva nu merge.
Răspuns la discuția Penalitati de intarziere factura
Multumesc, dar asi dori sa stiu daca trebuie sa emit neaparat factura sau pot doar sa platesc mai putin conform contractului?
Răspuns la discuția Cum pot iesi din cont?
Multumesc
Cum pot iesi din cont, fara sa-i sterg? Calculatorul este folosit de mai multe persoane, n-as vrea sa intervina cineva in forum in numele meu.
Buna ziua!
In cazul unui contract in care se stipuleaza ca furnizorul plateste penalitati pentru intarzierea livrarii bunurilor contractate, cumparatorul trebuie sa emita factura de penalitati sau poate sa deduca din valoarea facturii emise de vanzator, penalitatile prevazute in contract? Ati putea sa-mi dati cadrul legal, care prevede facturarea sau nefacturarea acestor penalitati prevazute in contract?
Răspuns la discuția Centrala termica proprie
Da, in bloc mai sunt centrale termice proprii, iar furnizorul refuza sa dea aviz favorabil.
Buna ziua!
Daca cineva are aprobare de la asociatia de proprietari si de la vecini pentru a se debransa de la sistemul central de incalzire, dar nu are aprobare de la furnizorul de energie termica actual, ce se intampla daca se debranseaza de la sistemul central?
Răspuns la discuția Deranjare prin telefon
Doar ma streseaza deocamdata, iar abonamentul e pe persoana juridica, un pachet de zeci de numere. Se poate pune sub urmarire doar un singur numar din acest pachet? Multumesc.
Buna ziua!
Primesc apeluri telefonice cu numar ascuns in special noaptea. Am intrebat furnizorul de telefonie despre aceste apeluri si imi spune ca nu ma poate ajuta sa descopar cine este persoana, care ma suna noaptea. Cu toate ca am abonament, am relatat si ora exacta cand am fost apelata, imi spune ca nu ma poate ajuta. Ce ma sfatuiti?
Răspuns la discuția Deducere personala
Multumesc!