Se notează un proces ce are ca obiect pretenții in cartea funciară ?
Dacă da , cum motivam ?
Dacă nu , in ce baza , conform carei dispoziții legale exacte ?
As dori sa știu dacă se ia in considerare venitul estimat al PFA la calculul indemnizației pt creștere copil.
Când am depus dosarul anul fiscal nu era încheiat, așadar nu exista formular decât pt venitul estimat pt anul in curs . Am suspendat PFA, așadar venitul estimat va coincide cu venitul realizat in cazul meu.
Voi depune ultima declarație in Martie.
Așadar trebuie sa duc alta adeverinta de venit sau e ok acesta cu venitul estimat ?
Va rog sa imi spuneti se ia in considerare venitul estimat al PFA pt calculul indemnizației ?
Nu s-a încheiat anul fiscal , și nu exista încă formularul pt declararea venitului realizat pt 2018 când am depus eu dosarul pt indemnizație .
Oricum am suspendat activitatea PFA , așadar alt venit nu voi mai avea.
Așadar in cazul meu ESTIMATUL este același cu REALIZATUL .
Va trebui sa mai aduc alta adeverinta de venit de la ANAF in care sa apara venitul realizat in Martie când voi depune rectificativă finala ?
Mulțumesc
Mulțumesc .
As dori sa știu dacă nu am cerut indemnizația pt maternitate, însă am luat concediul postnatal , pot depune dosarul pt acordarea indemnizației de creștere copil ?
Și ce termen am sa depun dosarul ?
Poate imi scapă mie ceva .
Eu înțeleg ca dacă ai 12 luni ( chiar și cu întreruperi , fără sa fi realizat venituri ) ești eligibil.
In cazul meu am 19 luni cu venituri.
Intr-adevăr cu întreruperi.
Dacă ati putea sa imi spuneti exact de unde reiese ca nu am 12 luni venituri ? Când eu am 19 luni
Cu respect .
Mulțumesc .
Eu din ce înțeleg din textul de lege se merge pe fir in ultimele 24 luni anterior datei nașterii copilului pana se găsesc 12 luni însumate .
Chiar și cu întreruperi.