avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate lorellay

Activitate lorellay

Se poate sa nu-i mai dea deloc banii care i se cuvin pana la depunerea demisiei?
Care sunt sanctiunile? Multumesc frumos.
Este obligatoriu sa se prezinte? Ce se poate intampla? Este pensionar respectivul...de vreo 2 ani. Locul de munca era in plus de pensie. Nu mai vrea sa se angajeze in viitor. Deci pentru alt loc de munca nu il va afecta. Dar ce se poate intampla daca nu se prezinta la comisie?
Este vorba de cineva apropiat- a lucrat pana la sfarsitul lunii aprilie la o firma de constructii edilitare. Si-a depus demisia si din acel moment nu a mai fost la servici..nici preaviz. Nu a mai primit ultimii bani..Acum a fost instiintat ca va trebui sa se prezinte la o comisie la firma respectiva in data de 28 iuni...Ce poate insemna asta? Ce inseamna comisia asta la o firma privata? Multumesc.
Multumesc frumos. Trebuie copie legalizata dupa sentinta? Trebuie si tradusa? Pot avea probleme la trecerea Ungaria-Austria?
Am sentita civila din martie 2008 prun care s-a consfinti o tranzactie intre noi. Are 4 puncte: 1 vizita, 2. Încredințarea minorului X la reclamanta, 3. Domiciliul la reclamanta. 4 Pensia alimentara.
Eu sunt reclamanta.
Copilul acum are 15 ani.
Ma intereseazadaca pot iesi cu el din tara in baza acestei sentinte si a CI copilului. Sau am nevoie de acordul tatalui?
Inafara programului scolii copiii s-au jucat cu mingea in curtea scolii. Au dat in minge si a intrat in scoala printr-un geam deschis. Doi copii (unul din ei al meu, 14 ani impliniti) au tinut de un tomberon ca un alt copil sa intre in scoala sa recupereze mingea. Copilul care a intrat in scoala a spart un geam prin scoala, la usa cancelariei. Deseara sunt chemata la scoala. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla... probabil va fi chemata politia. Sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc
Răspuns la discuția Proces uzucapiune
Multumesc. Este vorba de parintii mei, in varsta...care s-au bazat pe vorbele unui avocat.
Răspuns la discuția Proces uzucapiune
buna ziua
ieri a fost sedinta la curtea de apel.sentinta pe scurt - anuleaza reursul ca netimbrat. definitiva.
Se mai poate face ceva? Se poate lua de la capat procesul? Mai este vreo solutie?
Răspuns la discuția Proces uzucapiune
Pai scrie exact asa "Cu recurs in 30 de zile de la comunicare, recurs care se va depune la Tribunalul ..." Dumneavoastra spuneti ca defapt s-a terminat totul..nu mai pot face nimic?