Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul in care un angajat vine la locul de munca 6 ore , completand programul de munca de 8 ore la domiciliu. 6 ore la locul de munca+2ore la domiciliu. Ajunge un act aditional, si cam ce trebuie sa contina? Se poate opera in Revisal? Multumesc :)
Buna ziua,
Imi spuneti va rog cand se considera sfarsitul anului scolar, pentru perioada supraveghere copii pana in 12 ani? In 12 iunie sau 30 august? :)
Buna ziua, din octombrie incep un program de Masterat. Daca cer modificarea programului de lucru de la 8 ore/zi la 6 ore/zi angajatorul va trebui sa plateasca contributii la stat pentru 6 ore sau pentru program intreg de lucru? Multumesc :)
Incetarea CIM intervine in perioada de concediu. Inainte cu 2 zile de a reveni la birou. Daca incetez inainte de a pleca este inainte cu 10 zile de ultima zi a salariatei...daca inchid CIM cand revin din concediu este cu intarziere de o zi fata de data la care trebuie introdusa in revisal incetarea....Cum e mai bine sa procedez? :)
Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren . Proprietarul a murit. Eu il cumpar de la sotia acestuia si unicul fiu. Terenul este o bucata separata de alte terenuri ale familiei. Pentru terenul nostru s-a facut ridicarea topo. Am inteles ca nu s-a facut succesiunea dupa sotul/tatal si inainte sa cumparam terenul trebuie facuta succesiunea. Succesiunea se poate face numai pentru bucata noastra de teren sau trebuie facuta pentru toate terenurile/bunurile familiei? :)