avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune parte din teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune parte din teren agricol

Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren . Proprietarul a murit. Eu il cumpar de la sotia acestuia si unicul fiu. Terenul este o bucata separata de alte terenuri ale familiei. Pentru terenul nostru s-a facut ridicarea topo. Am inteles ca nu s-a facut succesiunea dupa sotul/tatal si inainte sa cumparam terenul trebuie facuta succesiunea. Succesiunea se poate face numai pentru bucata noastra de teren sau trebuie facuta pentru toate terenurile/bunurile familiei? :)
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2019
crististi, utilizator
Cel mai recent răspuns: crististi , utilizator 15:09, 2 August 2019
Se poate face si parțial. Însă discutați cu vânzătorii, ca este mai avantajos, ca din moment ce tot deschid procedura succesorala, să includă tot.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la un bun renuntat,succesiune nicole852107 nicole852107 Buna seara,am mai pus o intrebare de genul acesta,dar raspunsurile au fost diferite,asa caci sunt in ceata :(.problema sta asa...sora mea a facut act de ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)