avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM in timpul concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM in timpul concediului de odihna

Incetarea CIM intervine in perioada de concediu. Inainte cu 2 zile de a reveni la birou. Daca incetez inainte de a pleca este inainte cu 10 zile de ultima zi a salariatei...daca inchid CIM cand revin din concediu este cu intarziere de o zi fata de data la care trebuie introdusa in revisal incetarea....Cum e mai bine sa procedez? :)
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
crististi, utilizator
Cel mai recent răspuns: crististi , utilizator 08:17, 14 August 2019
Cu ce articol inceteaza CIM?
55b
Incetarea se va transmite la data incetarii c.i.m. , cel mai tarziu.
multumesc frumos. voi inceta inainte de data incetarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Data incetare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua, Conform ultimelor modificari de transmitere revisal, este corect ? exemplu ...ultima zi de lucru este in de 27.03.2018, decizia de incetare a ... (vezi toată discuția)
Completare si transmitere revisal la incetarea cim elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am un salariat cu CIM pe perioada determinatala a carui data de sfarsit a contractului este 31.08.2013. Intrebarile mele: ... (vezi toată discuția)