Buna ziua. Sunt copil din prima casatorie a tatalui. Din a 2a au rezultat alte doua fete. Tata a murit in 2002 si am aflat acum ca surorile mele si mama lor nu au facut succesiune. Se poate deschide acum si ce implica asta?
Multumesc.
da, scrie dsp municipiul bucuresti fara adresa si da strada unde sa trimit achitarea amenzii dovada, in strada spiru haret nr 14 sect 1/ oare care o fi sector 1 sau 2?
Multumesc mult. Mi-au dat ca au sediul in str Spiru Haret nr 14, sector 1. Deci aici o depun nu? Va trebui si un dosar cu sina banuiesc. Azi ma duc . Multumesc din nou.
Buna ziua. Sunt in aceeasi situatie. Cand ati primit sanctiunea? Trebuie contestata in termen de 15 zile, asa cum scrie si pe ea, sau platit jumatate din minim adica 1000 lei. Ce ati facut? Eu acum am intrebat unde sa depun plangerea si daca imi trebuie avocat? Astept raspuns.
Buna ziua. Am primit si eu amenda pentru necomplectarea formularului de intrare in tara. Nu mi-a spus nimeni ca am ceva obligatoriu de trimis, pe data de 05.01 ora 00.10 cand am dat actele la politia de frontiera. Amenda mi-a venit pe data de 10.02 si am luat-o de la posta pe data de 14.02. Pot depune eu plangerea sau am nevoie de avocat? Trebuie apoi sa ma prezint obligatoriu la data hotararii? La ce sector sa o depun? Eu stau un 4 si DSP e in 1? Multumesc mult, Delia
Kredyt Inkaso ma hartuieste cu telefoane, scrisori si somatii pentru o creanta preluata de la Vodafone, total abuziva, din anul 2014.07, deci de peste 6 ani.
Cred ca a trecut si mama termenului de subscriere. Acum doresc sa ii dau eu in judecata pentru hartuire si daune morale asupra mea. Se poate?
Multumesc.
Buna seara.Am o datorie catre Vodafone neea chitata in noiembrie 2015.Au dat catre kredit incasa care ma someaza de atunci.Acum am primit executare silita.Se poate dupa 3 ani inca sa ma execute silit? Sa las asa sau sa merg in instanta? Sau ce sa fac.Specific ca datoria a fost facuta de pe nr meu de alta persoana care a refuzat sa achite.