avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt copil din prima casatorie a tatalui. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt copil din prima casatorie a tatalui. Din a 2a ...

Buna ziua. Sunt copil din prima casatorie a tatalui. Din a 2a au rezultat alte doua fete. Tata a murit in 2002 si am aflat acum ca surorile mele si mama lor nu au facut succesiune. Se poate deschide acum si ce implica asta?
Multumesc.
Succesiunea se deschide prin insusi faptul mortii celui care o lasa. Procedura notariala e altceva, e nevoie sa fiti toate de acord la notar sau sa discutati cu un avocat ca sa mergeti in instanta. Vedeti daca ati acceptaat succesiunea.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu, care m-a abandonat de mic, a decedat. am vreun drept la moștenire, și dacă da, care e procedura? ocsi2015 ocsi2015 Bună ziua Am aflat de curând ca tatăl meu a decedat ( el fiind în altă localitate,si am fost abandonat de mic) doar o singura data ne-am intalnit si ... (vezi toată discuția)
Succesiune in urma decesului tatalui Kheyra Kheyra Buna Ziua , As avea nevoie de un sfat Tatal meu a decedat acum o luna si acum urmeaza ca eu si mama sa facem succesiunea. Am fost la notar insa nu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire surori mirclau mirclau buna ziua nici nu stiu cum sa incep dar incerc in speranta ca ma veti intelege,bunicul meu din partea tatalui a primit de la parinti mostenire o casa,bunicul ... (vezi toată discuția)