avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Kredyt Inkaso ma hartuieste cu telefoane, scrisori si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Kredyt Inkaso ma hartuieste cu telefoane, scrisori si somatii ...

Kredyt Inkaso ma hartuieste cu telefoane, scrisori si somatii pentru o creanta preluata de la Vodafone, total abuziva, din anul 2014.07, deci de peste 6 ani.
Cred ca a trecut si mama termenului de subscriere. Acum doresc sa ii dau eu in judecata pentru hartuire si daune morale asupra mea. Se poate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ileanus , utilizator 14:51, 14 Noiembrie 2023
Ati auzit dvs ceva dar nu ati auzit bine nu este vorba despre un termen de subscriere ci de prescripție.In ceea ce priveste obținerea de daune morale pt faptul ca va streseaza slabe sanse .
Bună ziua .Am primit o simatie imobiliară de la Credyt Inkaso Incestments Ro SA. pentru un credit din 2007 la BCR Dosarul de executare este din 2017 ma întreb ce au facut pana acum? Si acum ma executa abuziv deoarece s-a Prescris Banca nu a avut curaj sa ma someze deoarece ca facut abuz schimbandu-mi dobânda de la sobanda fixa la variabila si astfel m-a băgat in faliment nemai putand sa plateac. BCR a încălcat legea si tot eu am de suferit.Cine sunt recuperați acestia au cumva legătură cu banca,? Nu inteleg de ce dupa atâția ani ma hartuesc.Dati-mi un sfat,- fac acțiune a in instanta si invoc termenul de prescripție si ce mai pot adăuga? Va Multumesc frumos!Toate cele bune!
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2023
ileanus, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metode aplicate de firma de recuperari -hartuire ceocea ceocea Buna ziua ! Ma numesc Draganescu Florin si ceea ce ma facut sa apelez la ajutorul dumneavoastra este urmatoarea situatie : Datorita unor probleme familiale ... (vezi toată discuția)
Hartuire banca GabrielNicolae GabrielNicolae Buna ziua, Am un card de credit/cumparaturi de la [], unde am o anumita rata lunara. Se intampla sa mai intarziu cu plata, din anumite motive, iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Hartuirea la locul de munca tromar tromar Ce dovezi trebuie aduse instantei de judecata pentru a demonstra hartuirea la locul de munca ? Ce sentinta poate aplica instanta in acest caz ! Va rog sa ... (vezi toată discuția)