avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate Muck

Activitate Muck

Dacă mi se face procură voi avea nevoie și de pașapoarte?
Bună seara am intentat divorț și custodie pentru copii pt ca eu lucrez în Anglia și vreau să iau copii cu mine. Primul proces îl am pe 6 ianuarie iar soțul care nu era deacord să răzgândit și vrea să mergem la notar să îmi facă procură. Cum ar trebui să procedez?
Răspuns la discuția Divorț
Băiatul are 12 ani și fata 5. Să înteleg că nu voi păți ceva dacă îi iau din Bacău și îi voi muta la Iasi.
Răspuns la discuția Divorț
Am băgat divorț și au fost două termene dar nu să prezentat nici avocatul meu nici tatăl copiilor și am renunțat pe moment,voi continua când voi ajunge în țară.
Răspuns la discuția Divorț
Copii sunt cu tatăl si cu fica mea de 19 ani dar eu am plătit bona în acest timp și trimit bani în fiecare lună acasă, am dovezi. Ce se întâmplă dacă când voi ajunge acasă voi lua copii fără acordul tatălui?
Discuție Divorț
Bună mă numesc Irina sunt în Anglia de doi ani,am doi copii minori în țară. Anul trecut am băgat divorț de soțul meu dar nu am mai continuat. Voi merge în țară în decembrie dar nu voi locui cu soțul și aș vrea să îmi iau copii cu mine în alt oraș. Ce sfat puteți să-mi dați cum să procedez?
Discuție Divorț
Sunt in Anglia și am băgat divorț de soțul meu. Am găsit un avocat din București am plătit 500de euro că să facă toate demersurile pentru divorț ținând cont că eu nu pot să ajung în țară credeam că mă reprezintă cineva la proces. A fost primul proces și sa anulat pentru că nu să prezentat nimeni. Trebuie să plătesc deplasarea avocatului ,el fiind din București și procesul de divorț se tine în Bacău. Cât mă costă deplasarea sau ce mă învățați să fac pentru următorul proces.
Cine poate să mă ajute cum să fac o cerere de procedură ordonanței președințiale pentru ami aduce copii in Anglia înainte de a se pronunța tribunalul.
Cum aș putea proceda să pot lua copii din țară până la pronunțarea custodie de către tribunal.