avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minori

Bună seara am intentat divorț și custodie pentru copii pt ca eu lucrez în Anglia și vreau să iau copii cu mine. Primul proces îl am pe 6 ianuarie iar soțul care nu era deacord să răzgândit și vrea să mergem la notar să îmi facă procură. Cum ar trebui să procedez?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:49, 3 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Pana nu vedeti procura nu renuntati.
Inca ceva, si daca divortati tot aveti nevoie de procura.
Daca refuza procura va puteti adresa instantei solicitand sa se pronunte o sentinta care sa tina loc de procura.
Consultati un avocat in acest sens.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De acord cu colegul meu. Cred că este o strategie pentru ca dvs să renunțați la proces. Să dea mai întâi declarație de acord și să plecați cu copiii, iar apoi dvs nu vă veți mai prezenta la procesul de divorț, iar cererea va fi respinsă ca nesusținută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare copii minori in afara granitelor romaniei mador mador Sunt o mama, cu doi copii minori,6 si 5 ani, divortata, iar copiii au fost repartizati mie, dar cu custodie comuna. tatal are un program de vizita pe care il ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat ... Angela Manu Angela Manu buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat de avocat prin imputernicire avocatiala fara a se mai prezenta personal in instanta? Nu ... (vezi toată discuția)
2 intrebari. iesire din indiviziune si proces de custodie ContSters373518 ContSters373518 Buna seara. Am inceput in tara un proces pentru obtinerea custodiei copiilor, dar intre timp am avut un proces in spania prin care mi se acorda custodia. As ... (vezi toată discuția)