avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Activitate preda rozalia

Activitate preda rozalia

am semnat un proces de constatare cand l-au schimbat , mi -au luat ei contoarul vechi , iar acum declara ca au dus ei contoarul la metrologie constatand ca este masluit, ma cheama in fata un ei comisii sunt foarte suparata avand facturi in ian de 1100 lei doar gaze
Buna ziua, am o mare problema la gaze ,furnizorul mi-a schimbat contoarul si mi-a spusca acesta ar avea o problema , adica eu am umblat in interiorul contoarului, mi l-a trimis la metrologie ca sa ma anunte azi ca am ,,masluit" contoarul asa mi-a spus prin telefon un domn de la firma si sunt chemata in fata unei comisii pentru explicatii. Sunt foarte suparata ca ma stiu nevinovata si nu am idee cum pot dovedi contrariul.Am facturi platite la zi fara vreo minciuna.Va rog ajutati- ma cu un sfat .
MULTUMESC
Buna ziua, am o condamnare de 2 luni cu suspendare si o perioada de 2 ani de supraveghere ( de incercare) sentinta primita pe 4 iunie 2020, cand intra in vigoare reabilitarea de drept. Eu cred ca in 2022 cazierul ar fi curat, va rog sa ma lamuriti daca doriti. Multumesc anticipat

Multumesc
multumesc
Bună seara,tata a decedat ,am făcut succesiunea,avea o casa care nu era declarata la taxe și impozite că fiind cu etaj in moștenire fiind o casă doar cu 4 camere neetajata ,am făcut moștenirea așa apoi am făcut măsurători am inscris- o la taxe am platit impozit pe toata suprafata (adica parter + etaj)pentru casa existența și m-am dus la notar pentru un supliment la moștenire.Raspunsul Dnei notar este că nu se poate să-mi elibereze suplimentul
concediul fara plata se poate lua in orice perioada a anului scolar
Răspuns la discuția chiriasi la bloc
au respectat orele si sunt prietene ale fiicei mele de aceeanu am facut contract
Buna ziua am un apartament in care stau trei fete vecinul de la etajul inferior este foarte indignat ca acestea rad si merg cu pantofi cu toc in casa si mi-a reclamatie respectand orele de liniste . Ceas putea raspunde politistului cand ma intreaba acestea neavand contract de inchiriere