avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am o condamnare de 2 luni cu suspendare si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am o condamnare de 2 luni cu suspendare si o perioada ...

Buna ziua, am o condamnare de 2 luni cu suspendare si o perioada de 2 ani de supraveghere ( de incercare) sentinta primita pe 4 iunie 2020, cand intra in vigoare reabilitarea de drept. Eu cred ca in 2022 cazierul ar fi curat, va rog sa ma lamuriti daca doriti. Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: preda rozalia , utilizator 22:42, 29 August 2021
In 5 ani de la definitiva.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept dupa pedeapsa cu suspendare wanado7 wanado7 Buna ziua. Cu respect, imi permit sa va cer sfatul in urmatoarea problema pe care o am. Pe 21 iunie 2009 (de ziua mea) am cam chefuit cu prietenii si m-am suit ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa aplicata- termen evel evel Buna seara. Am o intrebare poate ma ajuta cineva. sotul meu acum 4ani si ceva dupa ce a facut o prostioara sia patat cazierul. Pina acum pe unde a lucrat fara ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa cu aplicarea art 81 c.pen. ( 1969) markoM markoM Buna ziua. As avea si eu urmatoarea intrebare:in data de 09.09.2013 am avut o sentinta definitiva de condamnare la 6 luni de inchisoare cu suspendare,pentru ... (vezi toată discuția)